Τι είναι Web Hosting;Γιατί να επιλέξω την IP.GR για το Web Hosting του site μου;Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Ελληνικό Web Hosting μόνο για .gr domains;Γιατί να επιλέξω Ελληνικό Web Hosting;

Γιατί να επιλέξω την IP.GR για το Web Hosting του site μου?

Παρέχουμε υπηρεσίες ελληνικού web hosting αδιάλειπτα από το 2000 μέχρι σήμερα! Παρακολουθούμε συνεχώς τα συστήματα και τις υποδομές μας και βελτιωνόμαστε συνεχώς για να σας παρέχουμε τις πλέον αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες.

Οι ελληνικοί μας servers της IP.GR είναι ιδιόκτητοι servers εγκατεστημένοι σε data center κοντά μας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχει ευκολία στην φυσική προσέγγιση των servers μας για οποιεσδήποτε τεχνικές εργασίες ή αναβαθμίσεις καθώς και ευκολία στην επικοινωνία με τους διαχειριστές των data centers.

Συνδεόμαστε απευθείας με τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Ελλάδας, γι' αυτό και το Ελληνικό μας web hosting της IP.GR είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς που τα websites σας απευθύνονται κυρίως στο Ελληνικό κοινό. Όλα μας τα πακέτα web hosting παρέχουν μεγάλες ταχύτητες, ασφάλεια και σταθερότητα.

Μάθετε περισσότερα
Γιατί να επιλέξω την IP.GR για το Web Hosting του site μου;